top of page

Gårdsfruens puslerier

Jeg er Gårdsfruen i Midthuns Småfe i Gildeskål. I hovedsak er det skinnsøm og trykking jeg holder på med, men så blir det litt mer og.

Mens bonden er på sauesanking, gjør slotta og andre bonde-greier, finner jeg tid til å pusle med litt andre ting. Jeg brenner for, og prøver å lære meg å ta vare på, og utnytte det vi har på gården. Karder ull, spinner litt og tover av egen ull. Også klipper, trykker og syr jeg av egne skinn. Til tider blir det kjøpt inn skinn til søm og, for å ha litt variasjon.

Jeg syr gjerne på bestilling etter ønsker. Og finner du ett skinn fra Midthuns Småfe, trykker jeg det du ønsker på det. Det kan og la seg ordne at du kan få trykke selv.

Jeg tar kr. 175,- for trykk og evt.navn/dato, og kr. 250,- for tekst. Fra kr. 300,- om du ønsker å trykke selv, med veiledning. Pris pr. skinn.

Ellers, jo videre på undersidene her vil du og se at jeg holder på med vinyl og sublimering. På tøy, kopper, flasker, puter, nøkkelringer, dørskilt, til biler mm.

Ta en titt videre, og ta gjerne kontakt på tlf. 46960150 (foretrekker sms)

Hundeleker

Jeg prøver å få utnyttet mest mulig av skinnene når jeg syr. I samarbeid med Cathrine Jullum Kise får jeg unyttet de siste bitene og. For av de lager hun hundelekene du finner i netbutikken her.

Kise jobber for Monsens hundeskole, er aktiv selv med hundetrening, og har blant annet deltatt med landslaget for Kreativ Lydighet Freestyle i Nordisk Mesterskap i 2020.

Hennes håndlagde kvalitets hundeleker varer, og fenger hunder i alle størrelser og alder. Vi har selv testet disse ut nærmere to år på våre firbente, ja til og med katta kan få tulltak med de ullkledde lekene

bottom of page