Gårdsfruens Puslerier

I mens bonden er på sauesanking, gjør slotta, gjødsler og andre bonde-greier, finner gårdsfruen tid til å pusle med litt andre ting.

Gårdsfruen brenner for, og prøver å lære seg å ta vare på, og utnytte det vi har på gården.

Karder ull, spinner litt og tover av egen ull. Også klipper, trykker og syr i egne skinn. Til tider blir det kjøpt inn noen skinn og, for å få litt variasjon. Syr og på bestilling

Noe av det jeg har laget og solgt, er kommet i SkryteAlbumet, og det jeg enda har er lagt ut i nettbutikken her. 

Jeg trykker gjerne på Gårdens skinn, tar kr. 175,- for trykk, og evt navn. Kr. 250,- for tekst og trykk. Priser pr skinn, inkl.mva.

Kanting, eller andre ønsker - Ta kontakt.

Har du et skinn eller en fell du ønsker trykk på? Ta kontakt, så lar det seg ordne, om du vil trykke selv, eller jeg trykker for deg. (fra kr. 300,- inkl mva.)

ELLERS

Jo, videre på undersidene her finner du og at jeg sublimerer på tøy, kopper, flasker, puter mm. Jeg presser og vinyl på tøy, capser, termoser, dørskilt og mer. Og jeg printer spiselige sukker-kakelokk 😊 Så ta en titt videre, og ta kontakt, gjerne på tlf 

Lapper i skadet skinn

Kantet småtøflene

Kanter et lite skinn

Fullførte et tilsidelagt tøffel-prosjekt

Skinnfellsøm Kurs

Høsten 2018 deltok jeg på skinnfellsøm-kurs, og det var egentlig starten for meg. Jeg liker ikke stille uforberedt, så noen måneder før begynte jeg å eksperimentere på egenhånd, samt heftet, og utstyr fra Britt Solheim (fantastisk dyktig, hjelpsom dame!) 

Jeg startet med babyvotter, så babytøfler, sauer, og slike småting, før jeg fortsatte til votter og sitteunderlag. 

På kurset, med lærer Bjarne Jota, sydde jeg min første fell, lærte teknikker og triks. Meget lærerikt, og det minsket absolutt ikke interessen!

Trykkekurs

Nå sitter jeg svevende, det er lørdag kveld, og jeg har tilbragt to dager på trykkekurs, og skal tilbake også i morgen.

Det er så gøy! Det er så lærerikt! Og det er så viktig!

Skinnfellsøm, og trykking er tradisjoner som er i ferd med å dø ut, og det kan jo ikke skje! En så viktig del av vår historie, og vakkert, nyttig håndtverk. Og da ikke minst tegnsymbolikken, og dens betydninger.

Også er det så fasinerende, interessant. Hvor mye et tegn kan fortelle, og bety, og at det tegnet blir forstått over hele verden, uansett språk og religion.

Et vakkert språk!

Jeg koser meg - og anbefaler kurs!

 

Jeg driver og bittelitt Home-Party-greier...

Ikke super-aktiv, men er uavhengig konsulent for Norwex, det gamle Eidsvoll produkter Mikrofiber, og kjemikaliefri rerngjøring. Jeg bruker det, det fungerer, og jeg anbefaler det til alt og alle!

Godt for miljøet, helsa og pengeboka - se mer i nettbutikken min, der kan du og handle, og få alt levert rett hjem til den for kun kr. 35,-

 

Og jeg har funnet Dr. Melumad's A'vera - beste hudpleieprodukter. Helt naturlig, passer for alle, alle hudtyper, og hudproblemer mm

Har ikke nettbutikk der, men se katalogen, og ta gjerne kontakt

 

Har vært, eller er vel fortsatt registrert som konsulent for Tupperware og. Ikke aktiv, men må jo innrømme at det er lite som slår Tupperware på kjøkkenet, og et hjem uten Tupperware... -utenkelig